haarproducten

Kapsalon Haar & Zo in Groningen Sinds is een Keune Ambassador Salon, een onderscheiding die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het is voor u als klant een soort garantie dat wij op hoog niveau werken.

Wij volgen cursussen op maat om naar een masterniveau te groeien en om ons nog beter te ontwikkelen op ons vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling.

proud to be a selected keune partner, het is een trots gevoel! Dat is wat wij jou ook willen geven, want als je haar goed zit, voel je je toch ook beter?

De producten van Keune

Wij werken al jaren lang met kleuringen, verzorgings,-en stylingproducten van Keune. Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. Als grootste Nederlandse producent zet Keune de toon voor de nieuwste trends in haarmode door professionele en technische ondersteuning te geven aan nationale en internationale kappers die met Keune producten werken. Met de slogan ‘The Art of Hair Design” onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en originaliteit. Het verven van haar doet Haar en Zo met Tinta Color en Semi Color.

TINTA COLOR

Gemaakt met de beste ingrediënten, inspireert Keune Tinta Color tot eindeloze creativiteit. Er zijn voor ons vier redenen om Tinta Color te gebruiken:

 1. Intensieve verzorging
 2. Zijdezachte glans
 3. Lange houdbaarheid door UV bescherming
 4. Geeft niet af op de hoofdhuid

Tinta Color is een crème op basis van kokosnootolie die de hoofdhuid beschermt tegen afgeven. Het heeft een romige, parelmoer textuur, is makkelijk te mengen en beschermt het haar tijdens de kleurbehandeling. Het geheim van Tinta Color is de Triple Color Protection, die bestaat uit:

 • ZIJDE PROTEÏNE: Zijde proteïne herstelt en voedt beschadigd haar. Haar in een goede conditie blijft langer levendig doordat de pigmenten in de haarstructuur worden opgesloten. Onmiddellijk na het uitspoelen is de verbeterde conditie van het haar te voelen en te zien.
 • UV BESCHERMING: Solamer UV protector beschermt het haar tegen UV straling en kleurvervaging.
 • LP 300 KLEURSTABILISATOR: De Tinta Cream Developer bevat LP 300, die zorgen voor een betere hechting van de pigmenten in de haarstructuur en het haar beschermen tijdens de kleurbehandeling. Het resultaat is een lange houdbaarheid van de kleur.

 

SEMI COLOR

Semi Color is a ammoniak-Vrije toon-op-toon haarkleuring ontmoette Een grijsdekking tot 70%. Perfect te gebruiken voor een eerste kleurbehandeling. Een intense toon-op-toon kleur de Dual Coloring techniek voldaan. De Silsoft technologie is een garantie voor extra glanzend en verzorgd haar.

  VERZORGINGS,- EN STYLINGPRODUCTEN

  Wij gebruiken en verkopen onder andere:

  • Care Line, Keune Care Line producten verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten die de werking van de hoofdhuid versterken.
  • Design, Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.
  • Blend gaat over individuele vrijheid in styling. Blend dicteert niet, maar geeft de tools om je eigen style te creëren. Mix, match en creëer. Blend geeft oneindig veel mogelijkheden en stimuleert je creativiteit.

  Kom langs bij Haar & Zo en ervaar de geweldige kwaliteit van de producten van Keune.