Extensions

Na een uitgebreide zoektocht hebben wij ze eindelijk gevonden:

Extensions, volledig naar onze zin!

Vanaf heden voorzien wij jou graag van de mooiste hairextensions, die natuurlijk ogen én aanvoelen. Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om lange lokken te hebben? Of heb je fijn of dun haar en zou je graag een vollere bos willen? Dan zijn onze extensions een uitkomst.

Bijzondere kwaliteit
Onze weft-extensions zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd wel een perfecte match voor jouw haarkleur te vinden. De haren van al onze extensions zijn 100% Remy en Double Drawn. Dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn). De haren zijn grondig geselecteerd en ingekocht bij diverse kleine familiebedrijven in o.a. India, Rusland en Brazilië. De passie voor mooie lange haren is dan ook duidelijk zichtbaar in de bijzondere kwaliteit van het haar.

La Weave-techniek
Voor het inzetten van de weft-extentions maken wij gebruik van de La Weave-techniek. Deze techniek is zeer vriendelijk voor het eigen haar. Bij de La Weave-techniek worden er kleine ringetjes in het haar geplaatst. Vervolgens worden de wefts hieraan vastgenaaid. De wefts worden speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat deze niet zichtbaar zullen zijn in jouw haar. Hierdoor is het dragen van bijvoorbeeld een (hoge) staart geen enkel probleem.

Invisible Weft-techniek
Naast bovenstaande techniek maken wij ook gebruik van de nieuwste Invisible Weft-techniek. Hierbij worden handgeweven wefts gebruikt. Deze wefts zijn zeer dun geweven en worden nog dichter tegen de hoofdhuid geplaatst.

Onderhoud
Een groot voordeel van onze hairextensions is dat deze hergebruikt kunnen worden. Bij een goede verzorging blijven ze tot maar liefst 1 jaar bruikbaar. Tussentijds zullen de extensions om de 6 à 8 weken omhoog geplaatst moeten worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je het graag zelf ervaren? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.