haar & nagels

Haar & Zo is op zoek geweest naar een nieuwe “& Zo”

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om er netjes en verzorgd uit te zien. Dat geldt niet alleen voor onze kleding of ons haar maar ook bijvoorbeeld voor onze nagels.

Alle kapsters bij Haar & Zo hebben hun nagels altijd netjes verzorgd, in de vorm van acrylnagels of een mooie gellak. Vaak krijgen we daarover complimenten en de vraag waar we dit laten doen…Daarom kunt u vanaf nu bij Haar & Zo ook terecht in onze nagelstudio, voor een manicure en uw acryl en/of gellak nagels.

Voor een mooie natuurlijke nagel of juist een wat uitbundige nagel bent u bij Haar & Zo aan het juiste adres en komt u altijd met mooie en verzorgde nagels thuis. Nagelsyliste Petra is ons team komen versterken, zij is gediplomeerde nagelstyliste en heeft veel ervaring. Ook is ze kapster dus ideaal in ons gezellige team!

Om dit te introduceren hebben ze een speciale strippenkaart gemaakt zodat u voor een leuke prijs een paar keer een gellak kunt proberen en ervaren hoe het is om mooie verzorgde nagels te hebben. Kom langs en vraag naar de voorwaarden!

Een overzicht van prijzen vindt u bij ons overzicht van behandelingen.